A következő élő közvetítés része Trump és Clinton napja volt a szuperválasztás

Clinton átment Sandersbe, övé Texas is

Hillary Clinton is tartott egy jóféle beszédet, nem győzte rekedten megköszönni támogatóinak az ovációt, majd belevágott. Szerinte azért szavaztak a demokraták ma, hogy ledöntsék a korlátokat. Gratulált Bernie Sandersnek is, pedig még sok eredmény nem jött ki.

Kicsit Sanderst idézte, hogy ez az ország mindenkié, nem csak a felül állóké. “Amerika akkor fejlődik, ha mind fejlődünk, Amerika akkor erős, ha mi is erősek vagyunk” – mondta. Idézte Trump kamányszövegét, hogy “tegyük Amerikát újra naggyá”, de ez szerinte fölösleges, mert Amerika mindig nagy volt. Szerinte több szeretetre és kedvességre van szükség az USA-ba, majd megismételte új jelmondatát, le kell dönteni a korlátokat.

Emlegette, hogy járt Bostonban a híres teaparti helyén, és azt mondta, mit szólnának az akkoriak, ha látnák a mostani Amerikát az eladósodott diákokkal és a központjukat Amerikán kívülre telepítő, adót elkerülő, melósokat sanyargató nagyvállalatokkal (megint Sanders szüvege!). Munkákra, tiszta energiára van szükség szerinte. A keményen dolgozó bevándorlókat is védte, ahogy a jogvesztett feketéket, nőket, kisebbségeket is.

KÖZBEN KÖZÖLTÉK, TEXAS IS CLINTONÉ, KOMOLYAN ELVERTE SANDERST 66,3%-OT SZEREZVE.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik