Nagyvilág

Terhes lett a barátnője, megölte és felgyújtotta

Nem akart apa lenni a német srác, ezért egészen brutális módját választotta annak, hogy ölje meg terhes barátnőjét. Nem kapott túl kemény büntetést.

Egészen döbbenetes bűncselekmény ügyét tárgyalta egy németországi bíróság az Independent szerint. Eren Toben 19 éves barátnője, Maria Peiner terhes lett, ezért a fiatal férfi úgy döntött, megöli a lányt.

Egy haverjával kicsalogatták Berlin mellé a nyolchónapos terhes lányt azzal, hogy babaruhát venni mennek, majd a 20 éves férfi fejbeverte egy fadarabbal a lányt. Miután megszurkálta egy késsel, benzint locsolt rá és felgyújtotta. A bíróság szerint fél perccel felgyújtása után is magánál lehetett még az áldozat.

Toben eldobta a kést, ezt később megtalálták az ujjlenyomatával együtt. A vádlott azzal indokolta később a tettét, hogy nem akart apa lenni, ezért gyilkolt. “Számára a bűncselekmény megoldást jelentett. Egy szabad, boldog életet akart, ami felett irányítással rendelkezik” – mondta Regina Alex bírónő.

A brutális tett ellenére nem kapott se Toben, se bűntársa, Daniel Pueller súlyos büntetést: 14 év börtönre ítélték őket. Az ítélethozatal után a lány testvére azt mondta, reméli, a családjuk végre békét lel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik