Nagyvilág

Minden idők legzseniálisabb bűntényét eszelte ki három orosz Thaiföldön

Letartóztatott három, a húszas éveikben járó orosz férfit a thaiföldi rendőrség. Azzal vádolták meg őket, hogy egy éttermet, illetve a vendégeket próbálták meg kirabolni, a kriminalisztika történetének legőrültebb tervével.

A három fiatalember egymástól függetlenül érkezett meg Pattaya egyik legfelkapottabb, turistáktól hemzsegő éttermébe, február 18-án este. Külön asztalokhoz ültek, úgy tettek, mintha nem ismernék egymást. Az egyikük, miután megevacsorázott, és még a számlát is kifizette, úgy tett, mintha hirtelen rosszul lett volna. Egy álrohamot követően összeesett a földön, majd eljátszotta, hogy zombivá változott.

A teljesen ledöbbent vendégek szeme láttára odacsoszogott a társaihoz, és megharapta őket, így azok is zombivá változtak. Kitört a pánik: az emberek az értékeiket hátra hagyva, fejvesztve menekültek a helyszínről.

A terv majdnem tökéletesen működött, csakhogy az étterem személyzete döntött úgy, székeket ragadnak és ártalmatlanítják a „zombikat”. Mire a rendőrök a helyszínre értek, a három orosz már ismét ember volt. A

rendőrök letartóztatták őket, ám mivel az étterem biztonsági kamerájának felvételén nem látszott, hogy bármit eltulajdonítottak volna, rövidesen ismét szabadlábon voltak.

(via Asian Correspondent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik