Nagyvilág

Hónapokig hevert holtan autójában egy nő, egy hipermarket parkolójában

Végül csak feltűnt az amerikai üzlet egyik munkatársának a nem mozduló autó, és ránézett.

Majdnem három hónapon át senkinek sem tűnt fel, hogy egy holtestet rejtő autó áll a kaliforniai Marina város egyik forgalmas hipermarketénél, a parkolóban – jelentette a helyi sajtó. A 22 éves áldozat, Lauren Jessie Mosst november 13-án látták utoljára élve, és nem sokkal később be is jelentették eltűnését.

A nő holttestét csak február harmadikán fedezte fel a hipermarket egyik alkalmazottja, miután feltűnt neki, hogy az autó már hetek óta ugyanazon a helyen áll. A beszámolók szerint a jármű sötétített üvegei, valamint a szélvédőre rakott napvédő miatt nehezen lehetett belátni az utastérbe, ezért is maradhatott észrevétlen a nő holtteste.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy az autó mióta állt a parkolóban, mert az üzlet biztonsági kameráinak felvételeit hatvan nap után törlik, de az biztos, hogy már decemberben is látni lehetett.

Azt egyelőre nem állapították meg a hatóságok, hogy mi okozta a nő halálát, de a rendőrök öngyilkosságra gyanakodnak. Testvére elmondása szerint búcsúlevelet találtak az autóban, valamint egy injekciós tűt.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik