Nagyvilág

“Azt akarta, egyem meg” – megszólalt a német kannibál, aki megette szeretőjét

Részletes interjút adott dokumentumfilmeseknek a világ egyik leghíresebb kannibálja, a német Armin Meiwes, akit 2002-ben tartóztattak le Bernd Brandes megölése miatt. A két férfi az interneten keresztül találkozott, miután Brandes egy hirdetésben ajánlotta fel, hogy élve megehetik.

“Fel akarta áldozni magát” – mondta el a “Docs: inerjú egy kannibállal” című dokumentumfilm készítőinek Meiwes. A két férfi 2001-ben találkozott. Előbb szeretkeztek Meiwes otthonában, de a kannibál elmondása szerint Brandes nem volt elégedett: “Azt akarta, hogy élve megegyék.”

Ekkor áldozata bevett több altatót, megivott fél üveg snapszot, majd Meiws levágta a férfi péniszét, amit megsütött, és együtt elfogyasztották. Ezután a kádban megölte Brandest, akinek testét feldarabolta. A fejet a kertjében ásta el, húsát pedig a fagyasztóba rakta, és tíz hónapo át rendszeresen evett belőle.

Meiwes a filmeseknek elmondta, milyen volt, amikor először evett áldozatából. Elmondása szerint legszebb étkézletével terített meg az ünnepi alkalomra, és az asztalt “szép gyertyákkal” díszítette, majd kisütötte Brandes hátának egy darabját, amit krumplival és kelbimbóval evett meg.

“Az első harapás nagyon furcsa volt” – mondta el a férfi, aki gyerekkora óta álmodozott arról, hogy ember, egészen pontosan egy férfi húsából falatozik. “Olyan íze volt, mint a disznóhúsnak, csak intenzívebb” – tette hozzá. Meiwes tettének nagy részét videóra is felvette, ami a dokumentumfilmesek szerint olyan sokkoló, hogy inkább nem is mutatták azokat be.

A rendőrség 2002-ben tartott házkutatást Meiwes otthonában, egy bejelentés után, és meg is találták Brandes maradványait a fagyasztóban, amiről a kannibál először azt állította, hogy vaddisznó. A férfit 2006-ban életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik