Nagyvilág

Valóra váltotta férje szexuális fantáziáit egy doktornő, majd brutálisan meggyilkolta a férfit

24.hu
24.hu

2016. 02. 03. 12:05

Brutális módon, egy kalapáccsal verte agyon a férjét Chamari Liyanage, egy Sri Lanka-i származású orvosnő Ausztráliában. Az asszony az után végzett a szintén orvosként dolgozó, és ugyancsak az ázsiai szigetországból származó Dinendra Athukoralaval, hogy hármasban szeretkeztek egy akkor 17 éves lánnyal.

A gyilkosság még 2014-ben történt, az ügyet most tárgyalja a legfelsőbb bíróság. Liyanage azt vallotta, hogy a férje agresszív, erőszakos volt, bántalmazta és olyan dolgokra kényszerítette, amit soha sem tett volna meg.

Lesnie kellett férje szexuális kívánságait, többször más nőkkel is együtt kellett lennie. Mindeközben a férj kontrollálta a felesége bankszámláját, minden nap elszámoltatta a nőt, hogy merre járt, megszabta kikkel, mennyi időre találkozhat.

Liyanage és Athukorala (fotó: Facebook)

Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor Athukorala rávette a feleségét, hogy csábítsák el a házukban gyakran megforduló kamaszlányt. Az asszonynak együtt kellett zuhanyoznia a 17 éves lánnyal, a férje pedig videokamerával vette őket.

„A férfi hátulról átölelt és azt kérdezte van-e fiúm. A nő lehúzta a rövidnadrágomat, és a bugyimon keresztül megérintett. Remegtem, mert szégyenlős vagyok, és nagyon féltem” – mondta a ma már 19 éves lány a bíróságon.

A házaspár aznap ágyba vitte a lányt, szexuális viszony kezdődött közöttük. Kiderült, hogy Athukorala és Liyanage megtanították a lányt, hogyan készítsen magáról csábító fotókat, kamerát, ruhákat, és cipőket vettek neki. A fiatal lány mégis azt vallotta, hogy szerinte a nő azért ölte meg a férjét, hogy őt védelmezze.

A lány elmondta, hogy miután letartóztatták, ő és az anyja meglátogatták Liyanaget a börtönben: „álltunk, mindhárman megöleltük egymást, és sírtunk. Azért ölte meg, hogy engem és az anyámat védelmezzen” – mondta.

Dinendra Athukorala holttestét 2014 júliusában, a házaspár hálószobájában találták meg. A rendőröket Liyanage hívta telefonon. Zavart volt, azt monda nagy a baj, de nem tudta megmondani mi történt pontosan. A férfi az ágyban feküdt, a fejét egy párna takarta el, körülötte minden vérben úszott. A felesége a nappali padlóján feküdt magzatpózban. Testét egy lepedőbe csavarta, amit szintén vér borított. Azt mondta semmire sem emlékszik.

A védelem szerint Liyanage egy végletekig kihasznált, megfélemlített és bántalmazott nő volt, aki semmire sem emlékszik a gyilkosság éjszakájából. Az orvosnő ártatlannak vallotta magát.

Nick Cogin ügyész szerint, a házaspár szexuális viszonyt folytatott a kamaszlánnyal, aminek egy pontján a nő a karrierje miatt kezdett el aggódni, ami derékba tört volna, ha fény derül a kiskorúval kialakított kapcsolatra. Az ügyész szerint, semmilyen sérülés nyomát nem találták az orvosnőn aznap éjjel amikor a férje meghalt, vagyis Athukorala akkoriban nem bántalmazta a nőt. A jogász szerint a nő aznap bocsánatot kért a sógorától, és a kiérkező mentősöktől is. „Miért tett volna ilyet, ha nem tudta pontosan, hogy mit követett el?” – kérdezte az ügyész.

A tárgyalás folytatódik az ausztráliai bíróságon.

(via Daily Mail)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.