Külföld

Iszonyatos indoka lehetett a férfinak, aki kidobott egy 17 hónapos kislányt az ablakból

24.hu
24.hu

2016. 01. 28. 14:59

Kidobott egy 17 hónapos kislányt egy első emeleti ablakból egy férfi Spanyolországban. Állítólag az után, hogy a gyermek anyja rajtakapta, miközben éppen molesztálta a kicsit.

A kislányt jelenleg a helyi kórház intenzív osztályán ápolják, Spanyolországban, a baszkföldi autonóm közösség fővárosában, Gasteizben. Támadóját, a 30 éves zenetanárt letartóztatta a rendőrség.

Az szomszédokat hajnali háromkor, durva veszekedés hangjai ébresztették. Sokan még az utca túloldalán is az ablakhoz mentek, így többen látták, hogy egy fiatal nő és férfi többször csúnyán összeverekedtek. Egy nő azt mondja, látta, amint valami kirepül a háromméteres magasságban lévő, első emeleti ablakból és a járdának csapódik. Azt hitte egy játékbaba volt.

Nem sokkal később az üvöltözés abbamaradt, helyébe szirénavisítás lépett: egy rendőrautó és három mentő fordult az utcára. A bámészkodók iszonyodva nézték, amint egy rendőr a kabátjával takarja le az aszfalton fekvő kis testet, majd a mentőhöz viszi.

A kislányt a legközelebbi kórházba szállították, de mivel romlott az állapota, hamarosan átvitték egy speciális intézmény intenzív osztályára. Közben a másik mentőben a gyermek anyját látták el, egy 18 éves brazil származású nőt. Őt több komolyabb sérüléssel szintén kórházba vitték.

A 30 éves spanyol férfit ugyancsak el kellett látni, több sebet varrtak össze az arcán. Ez után a rendőrök letartóztatták, gyilkossági kísérlet alapos gyanújával.

(via Metro)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.