Nagyvilág

Lovagi viadallal rendezték nézeteltérésüket texasi autósok

Mintha lovagok kardoztak volna: baseballütővel, és faléccel esett egymásnak két sofőr egy bedugult autópályán a texasi Austin mellett, hétfő délután.

A balhét egy harmadik autós vette fel okostelefonjával. A kiváltó okokról semmit sem tudni, a videón az látszik, hogy a szürke pólót viselő férfi már a kezében az ütővel lép oda fekete furgonhoz, és ütött rá az ajtóra, mire a kisteherautó sofőrje azonnal kipattant a járművéből.

Egy pillanatra ugyan visszafordult, de csak azért, hogy behúzza a kéziféket, aztán a platóról ő is fegyvert ragadott, és gyors ellentámadásba kezdett.

A vagdalkozás végén a baseballütős támadó sikeresen lefegyverezte ellenfelét. A furgonos szerencséjére ekkor meglódult a forgalom, az összecsapás így véget ért. Bár a videón az hallható, hogy felvételt készítő Noel Esquivel jót nevet a jelenten, a 19 éves fiú később azt nyilatkozta, hogy volt egy pillanat amikor komolyan attól félt, hogy a furgonos férfi lőfegyvert vesz elő.

Az austini rendőrség azt közölte, hogy vizsgálják az ügyet, és súlyos testi sértés gyanújával keresik a baseballütővel támadó férfit.

(via New York Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik