Nagyvilág

Részegen rohant el a buliból – halálra fagyott a fiatal nő

Halálra fagyva találták meg vasárnap azt a 21 éves nőt, akinek eltűnését édesanyja jelentette be a rendőrségen aznap reggel Milwaukee-ban. Elizabeth Lebuke egy koncerten volt a városban, szombat este, onnan egy házibuliba ment a barátaival.

kép: Facebook
kép: Facebook

Ismerősei szerint, a lány elég sokat ivott és összeszólalkozott valakivel, mielőtt hajnali négy körül elviharzott. Holttestét a buli helyszínétől néhány saroknyira találták meg. Rövidnadrág, neccharisnya, és egy csőtop volt csak rajta, egy kardigán pedig mellette hevert.

A hivatalos jelentés szerint a test csaknem teljesen megfagyott. Egy szemközti üzlet biztonsági kamerája felvette, amint a nő, fél öt előtt öt perccel összeesik. A jelentés szerint reggel hétkor mozdult meg utoljára.

Elizabeth Lebuke anyja a hatóságoknak elmondta, hogy a lánya sajnos hajlamos volt az őrültségekre, többek között „gyorsivással” voltak problémái. (A főleg a tinik körében terjedő trend lényege, hogy hirtelen, nagy mennyiségű alkohol bevitelével, minél gyorsabban részegedjenek le.) A lány októberben alkoholmérgezéssel került kórházba, miután eszméletlenre itta magát egy bárban.

A közösségi portálokon rengeteg barát és ismerős gyászolja a megfagyott lányt. Sokan azokat az embereket hibáztatják akik hagyták, hogy Lebuke egyedül, megfelelő ruha nélkül menjen ki a rendkívüli hidegbe.

(via BuzzFeed, Fox)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik