Nagyvilág

E-könyvolvasó helyett emberi tumort kapott

Kisebb sokkot kapott egy brit férfi, amikor kinyitotta Kaliforniából érkezett csomagját, és abban a megrendelt Kindle e-könyvolvasó helyett egy orvosi dobozt talált, rajta azzal a szöveggel: „beteg tumor” – jelentette a BBC. A Bristol egyik elővárosában élő James Pottennek a FedEx szállította ki a szövetmintát, amit egy londoni kórházba kellett volna vinniük.

A férfi szombaton osztotta meg a Twitter-oldalán a csütörtökön megkapott csomagról készített felvételt, miután a FedEx még mindig nem vitte el tőle, hogy kiszállítsák a Royal Free Hospitalnak. Potten a brit sajtónak nyilatkozva elmondta: azonnal szólt a csomagküldő szolgálatnak a hibáról, de legnagyobb meglepetésére az amerikai székhelyű cég munkatársai nem siettek vissza hozzá, hogy elvigyék az eredeti címre.

„Feltehetően ez egy nagyon fontos csomag, aminek olyan gyorsan oda kéne érnie a kórházba, amilyen gyorsan csak lehet. Meg van az oka, hogy Amerikából Londonba küldték, és értékes időt veszítenek, amíg itt van” – mondta Potten. A szövetmintát végül csak vasárnap vitte el tőle a FedEx, egy nappal azután, hogy a férfi a Twitter-oldalán megosztotta a történetet, amit aztán a brit sajtó is felkapott.

A BBC-nek a FedEx szóvivője közölte, hogy a cég visszavette a csomagot, és még aznap el is juttatja a londoni kórháznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik