Nagyvilág

Rendőrnek adta ki magát egy férfi, hogy az apja ne tudjon prostizni

Ha egy civil rendőrnek adja ki magát, akkor teljesen mindegy mi volt a célja. Ugyanolyan bűncselekménynek számít akkor is, ha kamubírságokat szab ki, meg akkor is, ha történetesen csak prostikat akar elijeszteni a lakása környékéről.

Egy 21 éves kínai férfi célja az utóbbi volt: nem akarta, hogy az apja örömlányokra verje el a pénzét. Guo az igazi rendőröknek azt mondta, hogy miután az apja pénzt kért tőle kölcsön, megtudta, hogy egy prostira akarja elverni. Ezért találta ki, hogy rendőrnek öltözve fog fel-alá járkálni a házuk környékén az örömlány így majd elmenekül, még mielőtt elvégezhetné munkáját.

Képünk csak illusztráció, ők valódi rendőrök (fotó: Europress)
Képünk csak illusztráció, ők valódi rendőrök (fotó: Europress)

Guonak nem csak álegyenruhája volt: egy műanyag pisztoly, játékbilincsek, de még egy hamis golyóálló mellény is kiegészítette a felszerelését. Bevallotta: a január elsejei volt a harmadik alkalom, hogy így riasztott el örömlányokat a környékről. A módszere pedig fényesen bevált. Eddig.

Az álrendőr Guo – aki egyébként egész életében rendőr szeretett volna lenni, de csak a biztonsági őrségig vitte – azon bukott le, hogy megijedt egy kóbor kutyától. Előkapta az interneten rendelt sokkolóját és az állatra lőtt vele, amit azonnal jelentett egy felháborodott szemtanú, az igazi rendőröknek.

(via The Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik