Nagyvilág

Hozzáragadt egy négyéves kislány a mekis vécéhez

Két kamaszlány átverésének lett az áldozata egy négyéves kislány egy nagy-britanniai McDonald’s-ban szilveszter napján, amikor anyukájával ott ebédelt, és kérte, hogy egyedül mehessen ki a vécére, „mint a nagylányok”. A két lány a brit rendőrség közlése szerint ugyanis pillanatragasztót kent a vécé ülőkéjére, mielőtt Kaya Langmead használta volna a mosdót, és a kislány emiatt ráragadt a vécére – jelentette a brit sajtó.

Kaya elmondása szerint „lejött a bőre”, amikor nagy nehezen sikerült kiszabadítania magát a ragasztós ülőkéről az Exeter városában található gyorsétterem mosdójából. A kislány anyja, a 24 éves Nicole Langmead Facebook-oldalán számolt be a történtekről, közölve, hogy Kayát nagyon megviselte az eset, és a legváratlanabb pillanatokban jött rá a sírás a poénosnak gondolt átverés miatt. Ugyanakkor a lábán, fenekén és kézfején keletkezett sérülései nagy részben már a hétvégén begyógyultak.

Az anyuka azonnal értesítette az étterem alkalmazottjait az ragasztós vécéülőkéről, akik rögtön kihívták a rendőrséget, akik nyomozást indítottak az ügyben. Jelenleg még keresik a két, 16 és 18 évesnek gondolt lányt, akik Kaya előtt voltak bent a vécében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik