Nagyvilág

Holttesteket találtak az eltűnt sorozatszínész kertjében

Az EastEnders súlyos beteg volt szereplőjének és két gyerekének három hete veszett nyoma.

Három holttestet találtak egy brit sorozatszínész házának kertjében – értesült a Mirror. A most 43 éves Sian Blake az 1990-es években a BBC népszerű szappanoperájában, az EastEndersben szerepelt.

A nő, aki egyébként súlyos kórral, motoros neuronbetegséggel küzd, három hete tűnt el két kisfiával, a nyolcéves Zacharyvel és a négyéves Amonnel. Utoljára december 13-án látták őket, amikor családlátogatásra indultak. A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy az ő holttestükre bukkantak-e a család kertjében, de az ügyben eljáró nyomozó azt mondta: ez kulcsfontosságú fejlemény az ügyben, amiről értesítették a családot.

A hatóságok december 16-án értesültek a színésznő és a gyerekek eltűnéséről. Kiszálltak a család házához, ahol beszéltek Arthur Simpson-Kenttel, Sian Blake élettársával és a gyermekek apjával. Azóta nem találják a férfit.

A színésznő eltűnése azért is aggasztotta a rendőrséget, mert betegsége életveszélyesre fordulhat, ha nem kap megfelelő kezelést. Sian Blake-ért a BBC-sorozat stábja is aggódott, felhívást tettek közzé, hogy jelentkezzen rokonainál és barátainál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik