Nagyvilág

Poénkodva jelentették be a kokainfogást a rendőrök

Ez tényleg skót vicc: Lochaber és Skye zsarui finoman humorizálnak a Twitteren.

Ha az idősek otthonában ébredt diáknak az év eddigi legviccesebb tweetje díjat osztottuk ki, akkor az, amit egy skót rendőrség művel a közösségi oldalon, az minimum életműdíjat érdemel.

Lochaber és Skye rendvédelmi szerve legutóbb (január 2-án) például az alábbi szavakkal tudatta a lakossággal, hogy túl vannak egy kokainfogáson:

„Ha ma este hazatér Skye-ban az otthonába, és észreveszi, hogy a kokainjának nyoma veszett – tudatjuk, hogy itt van nálunk, a rendőrőrsön. #Beszélnünkkéne.”

A bejegyzésnek őrült sikere lett, több mint 4000 megosztást, 3000 like-ot kaszált, rengeteg új követője lett a Twitter-oldaluknak; és a kommentekből az is kiderül, hogy a humort nemcsak értékeli a lakosság egy része, de aktívan műveli is; íme néhány frappáns válasz:

„Megtennék, hogy visszahozzák, és útközben egy kis kínai kajáért is beugranának?”

„Ha Novocaine feliratú ampullákat találtak, akkor jó, ha tudják, hogy épp egy fogklinikára csaptak le, ez esetben a jövő heti foghúzások eléggé fájdalmasak lesznek”.

Lochaber és Skye rendőrsége nem most kezdte a hülyülést a Twitteren: karácsonykor – amolyan betlehemesen – jelezték, hogy fogadójukban rengeteg hely van, így mindenkit, aki nem bölcsen viselkedik, be tudnak terelni a zárkákba. Amikor valaki rákérdezett, hogy tengerre néző szobát is tudnak-e ajánlani, sajnálattal közölték, hogy az általuk kínált szállás nem ért el magas pontszámot a TripAdvisoron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik