Nagyvilág

„Nem bírt intim testrészével”, ezért megerőszakolta főnöke szamarát

szamár (szamár, )
szamár (szamár, )

Harminc napig tartó börtönbüntetését kezdi meg hétfőn egy wisconsini férfi, akit még szeptemberben kapott rajta főnöke, ahogy egy csűrben nemi aktust folytat egy szamárral. A Neillsville-ben élő Gideon D. Swartzentrubert novemberben csak felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint pénzbüntetés kifizetésére ítélte egy helyi bíróság, de a 21 éves férfi azt kérte, vonják vissza az eredeti ítéletet, és inkább küldjék börtönbe – jelentette a Marshfield News Herald.  

Swartzentruber még szeptemberben az ügyben nyomozó rendőröknek elismerte, hogy szexuálisan kihasználta a szamarat. Elmondása szerint „nem bírt intim testrészével”, miután meglátta, és megsimogatta az állatot, és a dolgok „elszabadultak”. Állítása szerint nem okozott fájdalmat a szamárnak, és ez volt az első eset, hogy ilyet tett.

A férfi akár kilenc hónapig tartó börtönbüntetést is kaphatott volna, valamint tízezer dolláros pénzbüntetést, de végül a bíróság novemberben felfüggesztett börtönbüntetéssel, valamint 443 dolláros pénzbüntetéssel sújtotta. Azonban Swartzentruber szilveszter előtt egy nappal újra megjelent a bíróság előtt, és kérte, hogy zárják börtönbe. Az ügyben döntő bíró eleget tett kérésének, és harminc napig tartó börtönbüntetésre ítélte – írta a News Herald.

A lap szerint azt nem lehet tudni, miért kérte a fiatal férfi, hogy börtönbe zárják. Az biztos, hogy nem ügyvédje tanácsára, mert az egész eljárás alatt saját magát képviselte, és nem kérte ügyvéd segítségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik