Nagyvilág

Hillary Clinton kész felfedni az igazságot a földönkívüliekről, ha elnök lesz

bill clinton, hillary clinton (Array)
bill clinton, hillary clinton (Array)

Az ufóhívőknek már van egy jó okuk arra, hogy Hillary Clintonra adják le a szavazatukat a novemberi amerikai elnökválasztáson. A demokrata politikus ugyanis ígéretet tett arra, kivizsgálja az igazságot a földönkívüliekről, és nyilvánosságra fogja hozni az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos dokumentumait.

A legesélyesebb jelöltnek tartott politikus erről egy kisvárosi lap szerkesztőségében beszélt, miközben az elnökválasztás szempontjából kulcsfontosságú állam számító New Hampshire-ben kampányolt. Miután több komoly gazdasági és külpolitikai kérdésre is válaszolt a Conway Daily Sun újságíróinak, elbeszélgetett a lap egyik riporterével, aki már 2007-ben is kérdezgette az ufókról.

Az egykori amerikai külügyminiszter Daymond Steer beszámolója szerint „mosollyal az arcán” és „lelkesen” közölte vele, hogy ki fogja vizsgálni az igazságot arról, mit tud az amerikai kormány a földönkívüliekről. Majd hozzátette: „Lehetséges, hogy már meglátogattak minket. Nem tudjuk biztosan.”

Clinton közölte azt is, hogy szeretné megvizsgálni az rejtélyes 51-es Körzetet is, azt a szupertitkos nevadai katonai bázist, ahol az összeesküvése-elméletek szerint földönkívüli űrjárműveket őriz a hadsereg. Steer ezzel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy Clinton férje, Bill Clinton korábban már kijelentette, hogy a bázison nincsenek földönkívüliek.

Hillary Clinton a Sunnak elmondta: kampányának vezetője, John Podesta nagy rajongója az ufó történeteknek, és megígértette vele, hogy nyilvánosságra fogja hozni az amerikai kormány ufókkal kapcsolatos iratait, ha megválasztják az Egyesült Államok elnökének. Podesta – aki korábban Bill Clinton kabinetfőnöke, valamint Barack Obama egyik főtanácsadója volt – korábban legnagyobb kudarcának nevezte, hogy nem tudta elérni az ufókkal kapcsolatos titkos iratok közzétételét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik