Nagyvilág

Kamerák előtt gyújtotta fel két munkatársát egy férfi (18+)

Emberölési kísérlet vádjával indítottak eljárást a hatóságok egy amerikai férfi ellen, aki benzinnel öntötte le két munkatársát, majd felgyújtotta őket egy autópálya mellett, Baltimore városában – jelentette a helyi sajtó. Az esetet többen is videóra vették.

 


A rendőrség közlése szerint a 28 éves Christopher Harrison és három munkatársa hazafelé tartott, amikor az egyik autóból kifogyott a benzin. Miután elmentek egy benzinkútra, és kannákban üzemanyagot vittek az autóhoz, egyikük verekedni kezdett Harrisonnal, akivel munkahelyi nézeteltérései voltak.

Ekkor Harrison benzinnel öntötte le az őt megütő David Campbellt, és felgyújtotta. A pánikba esett Campbell ekkor nekiütközött egyik közös kollégájukba – akinek kezében szintén benzines kanna volt –lángba borítva őt is. Campbell testének hatvan százalékán szenvedett égési sérüléseket, a másik áldozat –  Shawn Scariazi – pedig testének kilencven százalékán.

Harrison a Baltimore Sun cikke szerint tagadta, hogy szándékosan gyújtotta volna fel munkatársait, ahogy azt a rendőrök állítják. Elmondása szerint csak kicsúszott a kezéből a benzines kanna, miközben egy cigi volt a kezében, és ez okozta a tüzet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik