Nagyvilág

Hülyére verte a nő az erőszakoskodó támadóját

A börtönbe került férfi arca felismerhetetlenül eltorzult.

A rendőrség nyilvánossága hozta annak a férfinak az arcképét, aki még november elsején megpróbált megerőszakolni egy nőt Sheffieldben. A letartóztatás után készült fotón a támadó nem túl esztétikus látványt nyújt – a nő ugyanis alaposan helybenhagyta.

Johnathon Holmes az említett napot masszív alkoholfogyasztással töltötte, majd estefelé – amint az a városközpontban található biztonsági kamera felvételeiből is kiderült – sötét zugokba húzódva magányos nőkre vadászott.

Éjfél környékén a meg nem nevezett nő nyomába eredt, és megpróbálta egy bokorba berángatni; áldozata azonban kétszer gyomron vágta, majd a lakáskulcsot szorongatva többször arcon ütötte.

Az Independent szerint Holmes „élvezni fogod” felkiáltással a nyelvét a nő szájába akarta dugni, de az ráharapott, és további ütéseket adott le a kulcsot szorongató kezével. Két járókelő meghallotta az áldozat sikolyát, és az ő beavatkozásuknak köszönhetően a nő megmenekült.

Az azóta letartóztatott Johnathon Holmes állítja, az alkoholos állapot miatt nem emlékszik semmire a történtekből, de sajnálja. Lesz ideje átgondolni: négy és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték.

Fotó: South Yorkshire Police
Fotó: South Yorkshire Police

Ajánlott videó

Olvasói sztorik