Nagyvilág

Világhírű lett a menekültekkel szemétkedő magyar kamionos

Nagyott futott a videómegosztókon a francia autópályát elárasztó férfiakkal küzdő magyar sofőr videója, amiről több külföldi lap is megemlékezett.

Már majdnem 1,5 millióan nézték meg Á. Levente Jeddi szerdán közzétett videóját a YouTube-on arról, hogyan küzd meg a franciaországi Calais környékén az autópályát elárasztó férfiakkal, akik megpróbálnak felszállni kamionjára. A felvétel hasított a LiveLeak-en is, ahol az elmúlt napok egyik legnépszerűbb videóje lett.  A káromkodásokkal teli dühkitörést pedig már angol felirattal is meg lehet nézni – amiből még a “geci” szót is megtanulhatja a világ.

A videóról közben már több külföldi lap is beszámolt, köztük a brit Mirror, az amerikai Breitbart brit kiadása, valamint az új-zélandi TVNZ is. Természetes főleg arra a pillanatra kihegyezve, amikor a sofőr dühösen ráhúzza a kamiont az út szélén vonuló emberekre.

Közben a videót közzétevő Á. Levente Jeddi szombat délelőtt regált a videót övező nagy figyelemre. A férfi közölte, hogy “közlekedésszakértői véleménnyel fogom bebizonyítani, ha kell, hogy veszélyeztetés ott nem volt, maximum minket veszélyeztet ott az a csőcselék.” Majd közölte, hogy neki nem az “igazi menekültekkel” van baja, hanem azokkal, akik az autópályán randalíroznak.

Valamint tudatom mindenkivel, hogy rendszeresen ajándékozok az igazi menekülteknek cigarettát, üdítőt, élelmiszert. Akik az autópályán randalírozva fosztogatnak és garázdálkodnak, azok maximum a törvény elől menekülnek valahonnan. Vannak igazi és sajnálatra méltó szerencsétlenek is ez tagadhatatlan. Ők a bozótos sűrűjéből ki -kitekintgetnek, karonülő gyerekeiket rongyos ruhákban húzzák, vonják és a nagyobbacskákkal veszekednek, hogy tegyék le ami a kezükbe van és NE DOBÁLJÁK a kamiont. Akikkel a bajok vannak azok mind új ruhában és cipőben mindennel fel vannak szerelve. Szerintem a tábor területén ezek a szarháziak kifosztják a szerencsétlenebbeket akik csak keserű képpel sóvárogva szégyenlik magukat valamiért… ott a bozótban.

Majd a felvételen elhangzó kemény kijelentésekkel kapcsolatban hozzátette, hogy “a video felvételeken megejtett hangnem a tehetetlenségünk keserű hangja és nem büszkeség. A barátaimnak szóló sajátságos üzenet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik