Nagyvilág

Sokmilliós kárt okozott egy luxuslakásban ürülékével egy német férfi

Három hónapon át gyűjtögette üvegekben, dobozokban és zsákokban vizeletét és székletét. A nagy bűz miatt a rendőrök csak légzőkészülékkel tudtak bemenni a lakásba, ahol még a falakat is ürülék borította.

Egy évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy írországi bíróság egy 37 éves német férfit, aki 15 ezer eurós (4,6 millió forint) kárt okozott egy Cork városában található luxuslakásban az ürülékével – jelentette az Independent.ie. Robert Kummer a beszámoló szerint három hónapon át gyűjtögette székletét és vizeletét a lakásban, ahol több száz, széklettel teli zacskót találtak a rendőrök, miután a bűz miatt egy szomszéd kihívta őket.

A szagok olyan erősek voltak, hogy a rendőrök csak légzőkészülékkel tudtak bemenni a lakásba, hogy meg tudják vizsgálni az ingatlan belsejét. A beszámoló szerint a férfi széklete már elkezdett átszivárogni a parketta résein, de ürülékek voltak szétkenve a falakon, sőt még a plafonon is. A kár olyan nagy volt, hogy az összes parkettát fel kellett szedni, és újra cserélni, és minden egyes falat és plafont újra kellett festeni a még 2013 őszén történt rongálások miatt.

Egy pszichiáter tanúvallomása szerint Kummer depressziós fázison eshetett át az eset idején, és nem igazán tudja megmondani, hogy miért hajtotta végre a bíró jellemzése szerint „szokatlan és bizarr” esetet. A férfi a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát rongálás bűntettében, és 12 hónapig tartó börtönbüntetéssel sújtották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik