Nagyvilág

Sütőbe tettek és halálra égettek kisgyerekek egy 19 hónapos kislányt

Gyermekveszélyeztetés vádjával állt bíróság elé a texasi Houstonban egy terhes anyuka és barátja, a nő 19 hónapos lányának halála miatt, akit testvérei égettek halálra egy sütőben, amikor több órára egyedül hagyták őket – jelentette a helyi sajtó.  A nyolc hónapos terhes Racqual Thompson és meg nem született gyermekének apja, Cornell Malone óvadékát 36 ezer dollárban állapították meg, a nő három másik gyermekét pedig állami gondozásba helyezték.

A haláleset előző hét hétfőn történt, amikor Thompson és Malone késő este egyedül hagyták otthon a 19 hónapos kislányt és három testvérét, egy ötéves lányt, egy hároméves fiút és egy hároméves lányt. Amikor a pár nagyjából két órával később hazaért, a három idősebb gyerek sírva álldogált a lakásban, a felborult sütőre mutogatva.

Racqual Thompson és meg nem született gyermekének apja, Cornell Malone
Racqual Thompson és meg nem született gyermekének apja, Cornell Malone

Amikor pedig  Malone felállította a legnagyobb fokozatra állított sütőt, meglátták a J’zyra nevű kislány összeégett testét. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a gyerek életét, akit a helyi gyermekvédelem korábbi nyilatkozatai szerint az egyik hároméves rakott be a sütőbe. Az ötéves kislány azt mondta, aludt, amikor a többiek a sütővel játszottak.

Egy szomszéd a Click2Houstonnak elmondta: Thompson és Malone az eset után azzal kérkedett, hogy büntetés nélkül meg fogják úszni az esetet. „Azt mondták, nem az ő hibájuk volt, és meg fogják úszni, mert nem voltak ott” – mondta a szomszéd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik