Nagyvilág

Viszkit itatott tízhónapos fiával, a fogzási fájdalom ellen

Gyermek veszélyeztetése, valamint súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást egy 28 éves arkansasi anyuka ellen, aki viszkivel itatta meg kisfiát, hogy csillapítsa fogzási fájdalmait – jelentette a The Smoking Gun, a rendőrségi jelentésre hivatkozva. Lori Sheppard a nyomozóknak elmondta: hiába adott tízhónapos gyermekének fájdalomcsillapítókat – Motrint és Tylenolt – azok alig hatottak.

Ekkor anyjától kért tanácsot, aki a Magyarországon is közismert régi módszert javasolta: dörzsölje be alkohollal a kisgyerek ínyét. Sheppard azonban kicsit félreértette anyja tanácsát, és bourbon viszkit rakott a gyerek cumisüvegébe, és megitatta Ronalddal az alkoholt.

Nem sokkal később a gyereket eszméletlen állapotban találták meg a járókájában. Gyorsan egy közeli kórházba szállították, ahonnan mentőhelikopterrel vitték egy jobban felszerelt gyermekkórházba, ahol sikerült stabilizálni állapotát.

A rendőrséget a kórház értesítette, miután a gyerek vérében alkoholt találtak. Lori Sheppard először tagadta, hogy ő adott volna szeszt a gyerekének, de később beismerte, hogy viszkit rakott a fiú cumisüvegébe. A nőt őrizetbe vették, a róla készült letartóztatási fotó pedig nem is lehetne tökéletesebb. Azon ugyanis az alábbi szöveg olvasható: „Finomabban szólva: ostoba vagy!”

Lori Sheppard

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik