Nagyvilág

Tudni akarta milyen érzés házasodni – egy babát vett feleségül

A gyógyíthatatlan beteg férfi a közelmúltban egy gumibabát vezetett oltárhoz. Nem akarta, hogy özvegye legyen.

A neve elhallgatását kérő kínai férfi, aki a nem mindennapi esküvőről készült fotókat a napokban töltötte fel a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon, állítólag egész életében nagy esküvőről álmodozott. Ismerősei azt mondják, mindig kíváncsi volt arra, milyen lehet a házasság, és oltár elé vezetni azt, akit a legjobban szeret.

Csakhogy néhány hónappal ezelőtt kiderült, a 28 éves fiatalember súlyos beteg. A rák egy különösen agresszív formája támadta meg, és hiába kapott többféle kezelést is betegségére, szétterjedt a szervezetében, és mostanra gyógyíthatatlanná vált. Mivel a fiatalember szerette volna átélni az esküvői örömeit, de nem szeretett volna özvegyet hagyni maga után, úgy döntött, egy gumibabát vesz feleségül.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

Ahogy az a képeken is jól látszik, a „menyasszonyt” a profi sminkesek és stylistok készítették fel a nagy napra, míg egy profi fotós igyekezett a lehető legélethűbb és legmeghatóbb képeket készíteni a párról.

Mióta felkerültek a közösségi oldalra, a képek vírusszerűen terjednek: a felhasználók azt találgatják, vajon az ismeretlen férfi csupán egy marketingkampány szereplője-e, vagy egy valóban létező személy, aki segítségre szorul.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik