Nagyvilág

Lányával való szexre kényszerítette a tanítványt

Egy afroamerikai diák állítja, korrepetítora kényszerítette bele a lányával való szexuális kapcsolatba. A fiú és ügyvédei az egyetemet perlik.

A nap talán legbizarrabb történetét találtuk meg a New York Daily Newson: most kezdődött egy per, aminek lényege, hogy egy amerikai edzőnő arra kényszerített fiatal focistákat és kosarasokat, hogy közösüljenek a lányával.

Egy diák állt elő a furcsa történettel, ami szerint a nő minden alkalmat gondosan megszervezett: gondoskodott a kotonról, a hotelszobáról, az utazásról, mindezt cserébe némi egyetemi jófejségért. A dologban akad rasszizmus is: a diák fekete, a nő és lánya fehérek.

A diák tavaly ősszel kezdett a Notre Dame Egyetemen tanulni, de csak az idén tavaszi szemeszterben kezdődött a fura szexuális viszony. Akkor a diák korrepetálásra kezdett járni, ebből fejlődött ki az üzekedés. Hogy még bizarrabb legyen a történet, a fiúnak be kellett számolnia az együttlétekről, a gyakoriságukról, minőségükről. A nő rasszista megjegyzéseket is tett a fiú nemiszervéről és aktivitásáról.

Legyél katolikus, járj pszichológushoz!

Aztán megpróbált kihátrálni a kapcsolatból, miközben a lány arra próbálta rávenni, térjen meg katolikusnak. A srácot pszichológusi segítségre is rávette a nő, mivel jóban volt az illetővel. Azért kellett a segítsége, hogy passzív, együttműködő és irányítható legyen a fiú.

A tanuló vallja, hogy más afroamerikai hallgatókra is lecsaphatott a nő. A fiú ügyvédei az egyetemet vádolják azzal, hogy abuzív és ellenséges környezetet alakított ki. Az egyetem tagadja és alaptalannak minősíti a vádakat. Az mindenesetre nem világos, a diákok jelezték-e a hatóságoknak, mik történnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik