Nagyvilág

Háztetőn állt meg egy balesetet szenvedett Mustang

Egy ház tetején egyensúlyozva állt meg egy vörös Mustang a michigani Perry Township városában, miután letért egy közeli autópályáról – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség elmondása szerint a jármű nagyjából száz kilométer per órás sebességgel halad, amikor a külső sávból lassan átsodródott a belső sávba, majd a középső elválasztó korlátnak ütközött, és onnan visszasodródott a külső sáv felé.

Szemtanúk elmondása szerint a Mustang ezután letért az autópályáról, áttört több bokron és fán, majd egy kerítésen és egy kerten, hogy végül egy ház tetőjén álljon meg. Később kiderült, hogy a diabéteszes sofőr, Cam Canute elájult vezetés közben, és ez okozta a balesetet.

Fotó: Michigan State Police
Fotó: Michigan State Police

A férfi elmondta: rendkívül szerencsének érzi magát, hogy sérülések nélkül megúszta az esetet, ami sokkal rosszabb véget is érhetett volna, ha autója nem áll meg a tetőn, hanem tovább halad. „Nem tudom, hogy levettem-e a lábam a gázról, vagy a motor magától leállt, de könnyedén egy 4-5 méteres zuhanás is lehetett volna a vége” – mondta el Canute, aki egyébként egy közeli város egykori polgármestere.

A férfi elmondta: elájult és semmire sem emlékszik az esetből, csak arra, hogy két férfi kiemeli az autóból és lesegíti a földre. Canute-ot mentővel szállították kórházba, ahonnan pár órával később már haza is engedték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik