Nagyvilág

Meghalt egy fiatal anya, amikor egy idős nő teli gázzal betolatott egy üzletbe

Egy 31 éves nő meghalt, és hat másik megsérült egy houstoni szupermarketben, amikor egy terepjárót vezető idős nő nagy sebességgel áttörte a bejáratot, és letarolta a pénztárakat és az ott várakozó embereket – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint a 74 éves nő a mozgáskorlátozottak számára fenntartott egyik parkolóhelyről tolatott ki, amikor a jármű egyre nagyobb sebességgel kezdett el haladni és az épületben csapódott.

Szemtanúk elmondása szerint a 31 éves anyuka utolsó mozdulatával kétéves kislányát lökte el a bejárton átszáguldó autó útjából. A kislány könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egy szemtanú fényképe a pénztárakat letaroló autóról.
Egy szemtanú fényképe a pénztárakat letaroló autóról.

A rendőrség egyelőre nem indított eljárást a terepjárót vezető nő ellen, aki együttműködött a hatóságokkal, és „nem tűnt úgy”, hogy drog vagy alkohol befolyása alatt állt volna. A rendőrök azt nem tudták megmondani, hogy mi okozta a balesetet. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint azután döntenek esetleges vádemelésekről, amikor már meglesznek a nő vérvizsgálati eredményei.

Ugyanakkor a balesetben meghalt nő férje polgári peres eljárást indított a nő, az autó tulajdonosa, valamint a szupermarket ellen is. A bolt ellen azért, mert nem tettek meg minden tőlük telhetőt az ilyen esetek megakadályozására. Az üzlet előtt ugyan volt egy kőgolyó, aminek feladata autók megállítása lett volna, de azt a terepjáró egyszerűen félrelökte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik