Nagyvilág

Bilincsbe verve vitték el az odesszai rendőrök Csubakkát

Nincs vége az odesszai önkormányzati választásokról érkező furcsa hírek sorának. Először Darth Vaderré változott egy Lenin szobor, majd a fél világ álla a 21 éves, modellből lett polgármesterjelölt, Valeria Prokopenko sztriptízvideójától koppant a padlóra.

A választás napja egy újabb videóval fejelte meg a furcsaságáradatot: egy csapat rendőr bilincsbe verve gyömöszöli járőrautóba Csubakkát, mert a szőrös vuki megsértette a kampánycsendet.

Csuvi – aki a jelek szerint áttért a sötét oldalra – vitte Vader Nagyurat a szavazóhelyre, ahol a rendőrök igazoltatni akarták, de a vukinál nem voltak iratok. A letartóztatásnak ellenállt, ezért végül 170 hrivnyára (nagyjából kétezer forintra) büntették.

Később a sajtónak Csubakka azt nyilatkozta, hogy a büntetést nem fogja tudni befizetni, mert az összes pénze egy intergalaktikus bankban van, aminek sajnos nincsenek kirendeltségei a Földön.

Datrh Vader elítélte támogatója letartóztatását, és elpanaszolta, hogy nem tudott szavazni, mert a neve nem volt a regisztrált választók listáján, annak ellenére, hogy Darth Alekszejevics Vader névre kiállított, érvényes ukrán útlevéllel rendelkezik.

(via RT)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik