Nagyvilág

Leharapta a nő a kamasz nyelvét, aki meg akarta erőszakolni

Egy rémült, 33 éves nő hívta fel a segélyhívót pénteken reggel a dél-karolinai North Charlestonban. az operátornak elmondta, hogy az otthonában valaki rátámadt és meg akarta erőszakolni. Egy járőrautó azonnal a helyszínre sietett, a rendőrök a hálószobába lépve azt látták, hogy a padlót vér borítja

Az áldozat elmondta, hogy az egész reggel fél hétkor kezdődött. Kopogtattak, ő pedig kiment ajtót nyitni. Senki sem látott, ezért visszafeküdt aludni. Nem sokkal később csöngettek, a nő ismét kiment, de megint nem látott senkit. Kilépett a házból, hogy körülnézzen, ekkor vette észre, hogy a ház sarkánál egy férfi áll, fehér nyelű késsel a kezében.

A nő sikított és megpróbált a házba menekülni, de az ajtót már nem tudta bezárni maga mögött, mert a támadója bepréselődött a résbe. A férfi benyomakodott a házba, a földre teperte a nőt, és többször arcon ütötte.

„Ne küzdj, és akkor nem foglak bántani” – mondta, aztán megkérdezte a nőt, hol a hálószoba. Miután az áldozat megmutatta, a férfi odarángatta őt, és megpróbálta lehúzni róla a rövidnadrágot, amiben aludt. A nőnek azonban sikerült a lábai között megrúgnia a férfit.

„Ezért most meghalsz” – sziszegte a támadó, megragadta a nőt, a száját a szájára tapasztotta és megpróbálta a fogai közé erőltetni a nyelvét. A kétségbeesett áldozat ekkor harapott bele támadója nyelvébe. Fogait addig szorította, amíg egy csattanást hallott.

A férfi kiugrott az ágyból, a nő a tenyerébe köpte a leharapott nyelvet és a kidobta a konyhakőre, aztán kirohant a házból. Autóba vágta magát és egy közeli üzletbe ment, hogy onnan hívja a rendőröket, mivel a telefonját a házban hagyta.

A nyomozók később megtalálták a támadót, akiről kiderült, hogy kamaszkorú: az anyja hívta segélyhívót, hogy küldjenek mentőt, mert a fiú leharaphatta valahogy a nyelvét, erősen vérzik.

A fiút a helyi Trident kórházba szállították. A rendőrök megtalálták az áldozat házában a leharapott nyelvet, amit jégbe tettek, és a kórházba küldték. A fehér nyelű kést ugyancsak megtalálták a gyanúsított házának udvarán.

A nyomozók annyit közöltek még, hogy véraláfutást, és horzsolást találtak a nő jobb szeménél, a bal térde fölött, és a lábfején.

(via: Live 5 News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik