Nagyvilág

Parkban hajították el a megerőszakolt kétéves kislány testét

Egy napon belül egy öt és egy kétéves kislány is nemi erőszak áldozata lett Újdelhiben, ahol egy hete egy négyéves lány megerőszakolása sokkolta az embereket – közölte a helyi rendőrség.

A kétéves kislányt a háza elől, egy vallási esemény közben rabolta el két férfi egy motoron péntek este. A lány vérző testét pár órával később találták meg egy, az otthona közelében található parkban. Az eszméletlenül megtalált lányt kórházba szállították, ahol megállapították, hogy megerőszakolták. Az elkövetőket egyelőre nem tartóztatták le.

Szintén péntek este egy ötéves kislány is tömeges erőszak áldozata lett. Őt három férfi csalta el magához a lány egyik szomszédjának lakására, ahol többször is megerőszakolták. A tetteseket a közelben lakó emberek fogták el, akik átadták őket a rendőrségnek.

A helyi hatóságok közlése szerint mindkét áldozatot kórházban kezelik, és egyikük sincsen életveszélyben.

A két eset egy héttel azután történt, hogy egy négyéves kislány brutális megerőszakolása sokkolta a helyieket. A lány összevágdosott testét vasúti sínek mellé dobva találták meg Újdelhi egyik nyomornegyedében. A súlyos belső sérüléseket szenvedett lány elleni támadás miatt egy 25 éves férfit vettek őrizetbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik