Nagyvilág

Kalapáccsal vert két öreg kutyát, hogy “elaltassa” őket

Állatkínzás miatt keresnek a floridai rendőr egy 49 éves férfit, aki kalapáccsal akart agyonverni két labrador-keverék kutyát, miután barátnője azt kérte tőle, hogy “altassa el” az öreg és beteg állatokat – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint Ted Whitworth még október 9-én hajtotta végre tettét a floridai Lakeland településen, de az eset csak a héten került bele a sajtóba, miután a helyi rendőrség a Facebook-oldalán közzétette a kutyaverés miatt keresett férfi fényképét.

A rendőrség közlése szerint a férfi több ütést is mért a két kutya fejére és testére, és még el is kezdte eltemetni őket, miután azt hitte, hogy meghaltak – mondta el egy szomszéd a WFTS televízió híradójának. Szerencsére a Bella és Tupac nevekre hallgató állatok túlélték a támadást, és jelenleg mindketten az állatvédelmi hatóságnál vannak.

A kedvesként jellemzett ebeket most az SPCA állatvédelmi szervezet vette magához. A sebesüléseikből gyógyuló kutyákat a beszámolók szerint elhanyagolhatta gazdája. Egyiküknek több helyen is ki volt hullva a szőre, a másik pedig félig vak volt. a helyi hatóságok közölték, hogy az ügyet még nem zárták le, és a kutya tulajdonosa is számíthat arra, hogy még fel fogják keresni az esettel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik