Nagyvilág

Kisgyerekek előtt fejezte le kéthetes kutyájukat egy amerikai férfi

Állatkínzás vádjával indítottak eljárást egy 25 éves dél-karolinai férfi ellen, aki a rendőrség közlése szerint barátnője és a nő két kisgyerek szeme láttára fejezte le a gyerekek kéthetes kiskutyáját, egy veszekedés után – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint James Quattlebaum egy nagy konyhakéssel ölte meg a kiskutyát a 7 és 11 éves gyerek előtt, szombat hajnalban. Az állat fejét a hálószobában vágta le, a maradványokat pedig a szemetesbe dobta.

Az eset után a 37 éves barátnő hívta ki a rendőröket, akik a kocsibejárón álló autójában találták meg Quattlebaumot, aki a beszámolók szerint részeg volt, valamint feltehetően valamilyen kábítószer hatása alatt is állhatott. A rendőrök ezután beszélgettek el a gyerekekkel, akik elmondták, mit tett a kutyával. A rendőrök a hálószobában vérnyomokat találtak a szőnyegen, valamint egy véres konyhakést, amin világos színű szőrt volt látható.

A férfi ellen állatkínzás, kétrendbeli gyerekek ellen elkövetett törvénytelen cselekedet valamint testnedvek rendőrökre dobása vádjával indítottak eljárást. Ez utóbbi vádat azért kapta, mert leköpte a rendőröket, amikor őrizetbe akarták venni. A bűncselekmények miatt akár évtizedekre is börtönbe kerülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik