Nagyvilág

Halloweeni dekorációnak hitték a kerítésről lógó halott nőt

Egy túlságosan is ijesztőre sikerült halloweeni bábunak hittek egy kerítésről lógó valódi holttestet többen is az ohiói Chillicothe városában – jelentette a helyi sajtó. A felismerhetetlenségig összevert 31 éves nő hullája egy építkezési terület kerítésére volt fennakadva, a ruhájánál fogva. A látvány annyira szörnyű volt, hogy először még az hír is elterjedt, hogy a holttest meg volt csonkítva, de ezt később a helyi rendőrség cáfolta.

„Azt hittem, valaki csak meg akarta szívatni az építőmunkásokat, és azt mondtam a lányomnak, hogy az csak egy bábu” – mondta el a Columbus Dispatch című lapnak egy közelben lakó nő, aki akkor vette észre a holttestet, amikor nyolcéves lányát reggel iskolába vitte. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint az építkezésen dolgozó munkások is csak akkor vették észre, hogy egy valódi holttest lóg a kerítésről, amikor levették onnan a „halloweeni dekorációt”.

A helyi rendőrség beszámolója szerint Rebbeca Cade támadója elől próbált meg elmenekülni, amikor a ruhájánál fogva fennakadt a kerítésen, ahol végül holtan megtalálták. A rendőrök már aznap este le is tartoztatták feltételezett gyilkosát, egy 27 éves férfit, aki a rendőrök szerint egy vita közben verte meg a nőt, aki a fejére mért ütésektől halt meg.

A rendőrség az esettel kapcsolatban kiemelte, hogy annak semmi köze a városból és környékéről eltűnt nők esetéhez. Tavaly május óta négy nő tűnt el nyomtalanul, valamint két másikat holtan találtak. Az ügy máig megoldatlan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik