Nagyvilág

Halálra vertek szülei egy fiút egy New York-i templomban

Emberölés vádjával indított eljárást a New York-i New Hartford város rendőrsége egy házaspár ellen, akik a hatóság közlése szerint agyonverték 19 éves fiukat egy templomban – jelentette a helyi sajtó. A 65 éves Bruce Leonard és az 59 éves Deborah Leonard mellett még testi sértés vádjával eljárást indítottak négy másik hívő ellen is a helyiek elmondása szerint “szektaszerű” Word of Life Christian Church (Élet Szava Keresztény Templom) épületében történt gyilkosság miatt.

A rendőrség közlése szerint a 19 éves Lucas Leonardot és 17 éves öccsét a vasárnap esti istentisztelet után verték órákon át szülei, hogy bevallják bűneiket és megbocsájtást kérjenek. A két gyereket ököllel ütlegelték és rugdosták. Lucast hétfőn, nem sokkal dél után vitték kórházba, miután valamikor hétfő délelőtt leállt a légzése. A fiú a kórházban életét vesztette.

A rendőrség a fiú halála után vonult ki a templomhoz, ahol megtalálták Lucas 17 éves öccsét, akit súlyos állapotban vittek kórházba. A templom területéről a hatóságok hét gyereket távolítottak el, akik közül a legfiatalabb 2, a legidősebb pedig 15 éves volt.

Azt egyelőre nem tudják a hatóságok, hogy milyen bűnökért verték meg a testvérpárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik