Nagyvilág

Bezárta magát a betörő a feltört házba

Igazán nevetséges helyzetbe került egy betörő a németországi Bonn városában, amikor megpróbált kirabolni egy családi házat. A 43 éves férfinak ugyanis sikerült saját magát bezárnia a feltört épület egyik szobájába, ahonnan végül a rendőrök szabadították ki, miután más választást nem látva telefonon kért tőlük segítséget – írta a The Local német kiadása.

A bonni rendőrség közlése szerint a férfi a nyitva maradt erkélyajtón jutott be az épületbe, miután sikertelenül próbált feltörni a bejárati ajtót. A házban egy laptopot és egy mobiltelefont zsákmányolt, valamint magához vett egy kis rágcsálnivalót, hogy legyen mit ennie a hazaúton. Ezután további zsákmány reményében megkereste a tárolót, aminek ajtaja becsapódott mögötte.

Az ajtót pedig egy, a rendőrségi közleményben nem részletezett meghibásodás miatt belülről nem lehetett kinyitni, így a rabló a feltört ház foglyává vált. A férfi hiába próbálkozott, sehogy sem tudott kijutni a helyiségből, és végül kénytelen volt kihívnia a rendőrséget, hogy segítsenek rajta. A kiérkező rendőrök pedig azzal a lendülettel le őrizetbe is vették.

A rendőrség közlése szerint a férfit jól ismerték a rendőrök, mert korábban már több betörést is elkövetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik