Nagyvilág

Benzinkúton gyulladt fel egy motoros – videó

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy 53 éves amerikai férfi egy georgiai benzinkúton, amikor belobbant a benzin, amit a motorjába töltött – jelentette a helyi sajtó. Egy szemtanú elmondása szerint a meg nem nevezett férfi járó motorral töltötte a benzint, és nem vette észre, hogy a telítődött tankból kicsordul az üzemanyag.

Billy Houston  a WSBTV-nek elmondta: a férfi a tankolás közben nagyon hangosan hallgatta a rádiót, és nem hallotta, amikor odakiabált neki, hogy figyelmeztesse, túlcsordult a benzin. Majd váratlanul belobbant a földre kiömlött üzemanyag és egy szempillantás alatt lángok borították be az egész motort, és a férfit is. „Az egész nagyon gyorsan történt” – mondta el Houston.


A helyi tűzoltóság közlése szerint a férfi az alsótestén szenvedett égési sérüléseket, és mentőhelikopterrel szállították kórházba. Állapotáról nem közölte pontos információkat, de a helyi tűzoltóparancsnok elmondása szerint akár életveszélyes állapotba is kerülhetett volna, ha két vásárló nem rohan a segítségére, akik közül az egyik a saját kabátjával oltotta el a férfit elborító lángokat. “Megmentették az életét” – jelentette ki David Blount parancsnok.

A WSBTV cikke szerint a nyomozók még vizsgálják, hogy mitől kapott lángra a benzin, és még nem állapították meg teljes bizonyossággal, hogy tényleg járt a motor, amikor az áldozat tankolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik