Nagyvilág

Életéért küzd egy 15 éves, egy Facebook-kihívás miatt

Gépekkel tartanak életben egy 15 éves kamasz fiút egy floridai kórházban, miután egy Facebook-kihívás miatt súlyos égési sérüléseket szenvedett – jelentette a helyi sajtó. Robert Seals a szomszédságában lakó gyerekkel játszott a közösségi oldalon terjedő „tűzkihívás” nevű játékot, aminek résztvevői éghető anyaggal – leginkább tisztításra használatos alkohollal – öntik le testük egy részét, majd meggyújtják.

A helyi rendőrség közlése szerint a testének húsz százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett fiú saját maga öntötte testére az alkoholt, majd egyik barátja gyújtotta meg. A fiút elborító lángokat nagynénje oltotta el, miután látta, hogy mi történt. Seals a karjain, mellkasán, hátán és nyakán égett meg, és nagynénje elmondása szerint alig kapott levegőt.

A fiút az eset után egy nappal átszállították egy Cincinnatiban található kórházba, ahol különleges kezelést tudnak adni égési sérüléseire. A gyereket felgyújtó kamasz ellen egyelőre nem indított eljárást a rendőrség, mert a fiú saját maga kérte, hogy gyújtsa meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik