Nagyvilág

Sportoló helyett pornóst akart nevelni tanítványaiból egy New York-i edző

Három diáklánya indított pert a New Yorki-i keresztény főiskola, a Nyack College ellen, mert intézmény nem védte meg őket egy softball (a baseball női változata) edző folyamatos szexuális zaklatásaitól – írja a Fox.

A Manhattani Szövetségi Bíróságon, az ügy tárgyalásán kiderült, hogy a 44 éves Kurt Ludwigsen nem csak kifejezettem „szabadszájú” volt a diáklányok előtt, de többször érintette meg őket illetlenül, az ölébe ültette őket, a fülükbe nyalt, arcon, esetenként szájon csókolta őket.

Allie Haze (fotó: Europress)
Allie Haze (fotó: Europress)

Az edző arra bátorította tanítványait, hogy kezdjenek sztriptíztáncosnői vagy pornós karrierbe: az egyik edzésre még a felnőttfilmes szakma üdvöskéjét, Allie Hazet is meghívta, hogy tartson előadást. A férfi többször rendezett bulikat, melyeken a kiskorú lányoknak koktélruhákat kellett viselniük, és az edző alkoholt itatott velük, hogy aztán vadidegen férfiakkal táncoljanak.

Kiderült: Ludwigsen korábban állt már bíróság előtt hasonló ügy miatt Kaliforniában, de a Nyack vezetése figyelmen kívül hagyta ezt, amikor a férfit alkalmazták. Igaz, az edzőt akkor nem ítélték el. Most, hogy Ludwigsent összesen 94 rendbeli zaklatással vádolták meg, azonnal elbocsájtották.

Ludwigsen minden vádpontban ártatlannak vallotta magát, az iskola szóvivője pedig egyelőre nem akarta kommentálni az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik