Nagyvilág

Szex közben késelte meg férjét a féltékeny feleség

A szexuális aktus hevében egy másik nő nevét kiáltotta: ezt hozta fel indokként a 39 éves Christina Balazi amikor letartóztatta a rendőrség, miután egy késsel többször megszúrta a férjét. A nyomozók szerint azonban a nő történetének ellentmond, hogy a kést már az együttlét előtt elrejtette a lepedő alatt – írja a Mirror.

Christina Balazi (fotó: West Palm Beach Police Department)
Christina Balazi (fotó: West Palm Beach Police Department)

A floridai West Palm Beacen élő Chirstopher Balazit hét helyen sebesítette meg a felesége. A rendőröknek azt mondta, az aktus közben a neje hirtelen a fejére húzta a lepedőt, majd neki esett a késsel. A férfinek sikerült lebirkóznia a nőt, majd segítségért ordibálva az utcára rohant. Az asszony a késsel üldözőbe vette, majd amikor meghallotta a közeledő szirénák hangját, autóba vágta magát és menekülőre fogta.

A rendőrök egy rövid autósüldözés után elfogták és letartóztatták Christina Balazit, aki bevallotta a férje elleni támadást. A bipoláris rendellenességgel küzdő asszony gyilkossági kísérlet és a letartóztatás előli szökés miatt felel majd a bíróság előtt. Férje a nyakán, és a mellkasán sérült meg: jelenleg kórházban ápolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik