Nagyvilág

Arra ébredt egy férfi a mólón, hogy épp megerőszakolja egy másik férfi

Egy férfi arra ébredt hajnali ötkor, a népszerű dél-angliai nyaralóváros, Brighton mólóján, hogy valaki éppen megerőszakolja. A rendőrség keresi a „rendkívül lesújtó” ügy elkövetőjét – írja a The Independent.

A huszonhat éves áldozat egy tengerparti klubban töltötte az augusztus 17-ről 18-ra virradó éjszakát. Arra emlékszik, hogy fél négy körül még leült az óriáskerék melletti szabadtéri mozi kivetítője elé, majd elveszítette az eszméletét. A következő emléke az, hogy amikor magához tért, és rájött mi történik vele, a támadója elmenekült.

A férfi ekkor segítséget hívott: a rendőrség a mentőkkel együtt érkezett a helyszínre. Az ügy nyomozója, Kelly Ward elmondta, hogy az áldozattal együtt igyekszenek rájönni, mi történhetett pontosan a kiesett másfél órában.

„Képtelen leírni, hogy nézett ki a támadója, és egyelőre a környék biztonsági kameráinak felvételei sem sokat segítenek. Nagyon kétségbeejtő, ami ezzel a férfivel történt, amikor nagyon sebezhető állapotban volt” – nyilatkozta a nyomozónő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik