Nagyvilág

Békeszerető földönkívüliek akadályozták az atomháború kitörését

Atomrobbanás (Array)
Atomrobbanás (Array)

Ezt egy amerikai űrhajós állítja, aki még a Holdon is járt.

Rendszeresen tönkretették földönkívüliek az interkontinentális atomrakéták és tesztkilövéseken lőttek le nukleáris fegyvereket földönkívüli űrhajók. Ezt állította a Mirror Online-nak Edgar Mitchell amerikai űrhajós, az 1971-es Apollo 14 küldetés egyik asztronautája. Az ufó-hívőként ismert férfi szerint egyértelmű, hogy a békeszerető földönkívüliek mindezt azért tették, hogy megakadályozzák az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti atomháború kitörését.

Mitchell a brit lapnak kijelentette: az amerikai hadsereg több tagja is elmondta neki, hogy rendszeresen láttak furcsa repülő tárgyakat az új-mexikói White Sands rakétakísérleti terepnél, ahol az első atombomba-robbantásokat hajtották végre. Az interkontinentális rakéták kilövésére épített silóknál dolgozó tisztektől pedig azt hallotta, hogy a kilövőállomások felett rendszeresen jelentek meg ufók, amik gyakran hatástalanították az ott tárolt rakétákat.

Mitchell elmondása szerint a csendes-óceáni katonai bázisokon dolgozó tisztektől megtudta, hogy „tesztrakétáikat rendszeresen lelőtték földönkívüli űrhajók”. „Nagyon sok dolog történt akkoriban” – tette hozzá az egykori űrhajós, aki szerint “egyértelmű, hogy az ET-k megpróbálták elérni, hogy ne háborúzzunk egymással, és béke legyen a földön”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik