Nagyvilág

Az év suttyósága: ez a nő szétlopott egy sírt

sírgyalázó kanadában (Array)
sírgyalázó kanadában (Array)

Egy szőke nő nagyon nem tiszteli egy kanadai család gyászát. Már vagy tízszer ellopta a virágokat és kegytárgyakat a sírról, a növényeket még a földből is kitépi.

Sokkolóként írja le azt a videófelvételt a brit Mirror, amit egy rejtett kamerával készítettek egy kanadai temetőben. A lap szerint az látható rajta, amint egy nő összeszedi a kegytárgyakat és virágokat egy idős asszony sírjáról, majd futva távozik onnan.

A kamerát Marg Allerston-Medeiros helyezte el 86 évesen elhunyt anyja, Alma Allerston sírjánál. Az asszony húsvétvasárnap halt meg, az ontariói London városában temették el. Azóta a család mindig kijárt a temetőbe friss virággal és emléktárgyakkal, de valaki rendre ellopta azokat. Ezért helyeztek ki kamerát, ami szerdán vette fel a szőke nőt.

“Június 1-én elkezdtünk virágokat ültetni” – mesélte Allerston-Medeiros, aki szerint mindig arra értek vissza, hogy ezek ki vannak tépve a földből. Ez tíz-tizenkét alkalommal megtörtént. A virágokat és kegytárgyakat sokszor egy közeli szemetesben találták meg. “A gyászolás folyamata pokoli volt, nyilvánvalóan” – mondta a szenvedő nő.

Anyja rendes asszony volt, mindenkit a szárnya alá vett, így szerint nem valószínű, hogy ellene irányult volna a támadássorozat. A videót kitette a Facebookra a nő, a rendőrségen is feljelentést tett, de sajnos nem látni a felvételen a rongáló arcát, így hideg a nyom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik