boa constrictor (Array)
Nagyvilág

Strandolni vitte óriáskígyóját egy pár, de sajnos az állat elszökött

Kisiklott valahogy a kezeik közül a fránya hüllő.

A rendőrségen jelentette be az aggódó pennsylvaniai házaspár, Kolby és Zachary Latranyi, hogy eltűnt szeretett óriáskígyójuk, Leyla a bálványboa (boa constrictor) – írja a Philly.com.

Az óvatlan házaspár most a kezét tördeli: nagyon aggódnak, hogy szeretett hüllőjüknek valami baja esik. Azt mondják, azért vitték magukkal az állatot a Susquehanna folyóhoz, mert éppen vedlik, az úszás pedig segít neki megszabadulni régi pikkelyeitől.

Az mondják, Zachary éppen a parton ejtőzött, a válla köré tekeredett Leylával, és néhány percre elbóbiskolt. A vörösfarkú óriáskígyónak ennyi épp elég volt ahhoz, hogy tovacsusszanjon. Latranyiék azóta többször is visszamentek a folyópartra, de hiába, sehol nem találják Leylát.

Mindenkit arra kérnek, feltétlenül értesítsék őket, ha Leyla valahol felbukkanna. Azt írják, a kígyót onnan lehet felismerni, hogy barna, rozsdaszínű foltjai vannak, és nagyon barátságos.

Ajánlott videó

Élő
Robbanószerkezetek maradványait találták meg a Barátság kőolajvezetéknek az oroszországi Brjanszk megyei Novozibkovban található kőolajszivattyú-állomásán – közölte Igor Gyomin, Transznyefty orosz olajszállítmányozási vállalat szóvivője szerdán a TASZSZ hírügynökséggel.