Nagyvilág

Négy halottat találtak egy svájci szikla lábánál

creux de van svájci szikla (Array)
creux de van svájci szikla (Array)

Egy apa két kisgyerekével vetette a mélybe magát. Találtak egy negyedik, női holttestet is, de egyelőre úgy tűnik, semmi köze az apához.

Négy halottat találtak Svájcban pénteken egy családi drámai helyszínén, ahol egy apa kisgyerekeivel vetette magát a mélybe egy turistalátványosságként ismert magaslatról Neuchatel kantonban.

A hatóságok egy aggódó családtag telefonhívása után indultak a 45 éves férfi és 2, illetve 3 éves gyermeke keresésére helikopterrel és rendőrkutyákkal a Creux du Van természeti képződményhez (ld. a lenti képet). Ez egy amfiteátrumszerű, 150 méter magas szikla, aminek lábánál meg is találták az apa és a gyerekek holttestét. A férfi búcsúlevelet hagyott hátra, amiben gyermekfelügyeleti gondjaira célzott.

 

A családi tragédia helyszínétől többszáz méterre a rendőrök találtak egy rejtélyes, negyedik holttestet is, egy nő tetemét, akinek halála az első jelek szerint nem függ össze a kiterjesztett öngyilkossággal. Úgy tűnik, hogy nem a gyerekek anyja, és egyelőre halálának oka sem ismert. Az AFP úgy értesült, hogy a családi tragédia áldozatai franciák.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik