Nagyvilág

Meghalt a kislány anyja, magukhoz vették szexrabszolgának

Öt évig volt a floridai házaspár fogságában, akik a Bibliából kiragadott idézetekkel próbálták bizonygatni, miért van rendjén, hogy megerőszakolják.

Letartóztattak egy negyvenes éveikben járó floridai házaspárt, akik öt éven keresztül szexrabszolgaként, a külvilágtól elzárva tartottak egy most 21 éves lányt. Még 13 éves volt, amikor hozzájuk került, azután, hogy meghalt az édesanyja. Azt mondták neki, hogy akkor lehet tagja a családnak, ha hajlandó szexelni velük.

A lány a nyomozóknak elmondta: a férfit „gazdámnak” kellett szólítania, az asszony pedig rendszeresen a falnak lökte és addig szorította a torkát, amíg nem volt hajlandó kielégíteni szexuális vágyaikat. Ha nem követte az utasításokat, megverték. Mindez a lány 18 éves koráig zajlott így, utána a nagyanyja magához vette.

A lány elmondta azt is, hogy a családfő vasárnaponként „bibliaórákat” tartott a családnak, ahol a Bibliából kiragadott idézetekkel igyekezett igazolni az erőszakot. Ötéves fogsága alatt sehová nem engedték el, iskolába sem, magántanuló volt.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik