Nagyvilág

Diákok savval akarták eltüntetni a lakásában feldarabolva talált nő holttestét

Egy amerikai sorozatból vették az ötletet a francia fiatalok.

Ahogy arról egy hete mi is beszámoltunk, feldarabolva találtak egy 23 éves nőt a franciaországi Toulouse városában álló lakásában. Az áldozat maradványaira egy műanyag dobozban bukkantak rá, az akkori beszámolók szerint „a bomlás előrehaladt állapotában”.

Azóta kiderült, hogy a fiatal nő holttestét – akinek lábát a beszámolók szerint levágták, hogy beférjen a tárolóba – savban próbálták feloldani és eltüntetni gyilkosai, akik ezt az ötletet a Breaking Bad című sorozatból vették – jelentette a francia sajtó.  A francia hatóságok négy ember – három férfi és egy nő – ellen indítottak eljárást Eva Bourseau megölésével kapcsolatban. A gyanúsítottak 19 és 23 év közöttiek, és mind felsőoktatási hallgatók, vagy azok voltak – közölte a helyi sajtó.

A rendőrség közlése szerint a nőt hatezer eurós drogtartozása miatt ölték meg ketten a gyanúsítottak közül. A nő halálát a fejére mért ütés okozta. Az áldozatot a beszámolók szerint egy feszítővassal és bokszerekkel halálra verték, majd savat és egy műanyag tárolót vásároltak, és megpróbálták feloldani a nő maradványait. A gyanúsítottak napokon keresztül visszajártak az illatosítókkal telipakolt lakásba, ellenőrizni, milyen állapotban van a nő holtteste.

A helyi rendőrség a két férfi ellen emberölés, valamint drogcsempészet és rablás miatt indítottak eljárást, egy harmadik férfi ellen pedig gyilkosságban való bűnrészesség, rablás, és drogcsempészet miatt. Az ügy miatt a hatóságok látókörébe került nő ellen pedig drogokkal kapcsolatos eljárást indítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik