Nagyvilág

Megakadályozta az apa, hogy a vízimentők kimentsék fulladozó lányát

Az ázsiai férfi nem akarta, hogy ismeretlen férfiak érjenek hozzá Dubajban. 

„Ez egy olyan eset, amit soha nem fogok elfelejteni” – mondta el az Emirates 24/7 híroldalnak a dubai rendőrség mentőegységének helyettes vezetője. Ahmed Burqibah alezredes elmondása szerint az ázsiai férfi a város egyik tengerpartján piknikezett családjával, amikor húszéves lánya fulladozni kezdett, és segítségért kiáltozott.

Két vízimentő azonnal elindult az életveszélybe került fiatal kimentésére, de az apa megakadályozta, hogy kimentsék gyermekét a tengerből. Méghozzá azért, mert nem akarta, hogy idegen férfiak érjenek hozzá a lányhoz, mert azzal megszégyenítenék és meggyaláznák – mondta el Burqibah. Az alezredes hozzátette: az apa ezt annyira komolyan vette, hogy inkább hagyta meghalni lányát, minthogy ismeretlen férfiak érjenek hozzá.

A beszámoló szerint az apa egy „magas, erős férfi” volt, aki erőszakkal tartotta vissza az életmentőket, akiket sikerült annyira lelassítania, hogy későn értek a lányhoz, és már nem tudták megmenteni az életét, annak ellenére, hogy nagyon közel voltak hozzá.

Az apát az eset után letartóztatták, és a dubai hatóságok eljárást indítottak ellene a mentés akadályozása miatt. Az Emirates 24/7 cikkében az nem szerepel, hogy milyen büntetéssel néz szembe, és az sem, az apa melyik ázsiai országból érkezett az arab országba. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik