Nagyvilág

Gyerekek és felnőtteket holttestét találták egy houstoni házban

Houstoni halálesetek (Array)
Houstoni halálesetek (Array)

A rendőrség egy férfit letartóztatott, de rengeteg a kérdőjel az ügyben, sem a letartóztatott férfi és az áldozatok kapcsolata nem tiszta, sem a halál oka.

Nyolc halottat – öt gyermeket és három felnőttet – találtak a helyi hatóságok egy egyesült államokbeli házban, amelynek tulajdonosa rálőtt a kiérkező rendőrökre, mielőtt később megadta magát és letartóztatták – jelentette vasárnap a helyi média.

Az egyelőre nem világos, hogy az őrizetbe vett 49 éves férfi milyen kapcsolatban állt az áldozatokkal, ahogy az sem, hogy mi okozta halálukat.

 
Fotó: MTI / AP 

A texasi Houston városának körzetében lévő házhoz helyi idő szerint szombat este egy bejelentés miatt érkeztek ki a rendőrök. Miután a ház ablakán keresztül megpillantották egy fiatal testét, betörtek az otthonba, amelynek tulaja rájuk lőtt. A férfi, akire letartóztatási parancs volt érvényben családon belüli erőszak miatt, végül nagyjából egy órával később megadta magát és letartóztatták.

A házat átvizsgáló rendőrök nyolc hallottat találtak, de pontos korukat és nemüket nem közölték, csak annyit, hogy öt gyerekről és három felnőttről van szó.

Thomas Gilliland, a helyi seriff szóvivője közölte: a halál pontos okát törvényszéki orvosszakértőnek kell majd megállapítania.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik