Nagyvilág

„Csak színjáték az egész” – nyugtatgatta anyját, miután karddal agyonszúrta az apját

Komoly pszichés problémái lehettek a 26 éves fiúnak.

Gyakran látogatta meg 67 éves, már betegeskedő szüleit, Alant és Junet a 26 éves, philadelphiai Eli Goodrich. Így történt azon a júliusi napon is, amikor a fiú egy hosszú karddal leszúrta az apját – írja a Levittown Now.

Az egyetemista fiú délután fél kettő körül érkezett szülei házába. Hamarosan összeveszett az apjával: „Nem fogod többé irányítani az elmémet, meg foglak ölni” – hallotta fiát az emeleti szobájában fekvő, súlyosan beteg June.

 Eli Goodrich (kép: Middletown Police)

A fiú aztán négy óra körül a család kutyájával elment valahová, de kisvártatva vissza is tért. Eli felment az anyjához, megcsókolta, azt mondta nagyon szereti, majd magára hagyta. June néhány pillanattal később a férje hangját hallotta a földszinti nappaliból: „Komolyan meg fogsz ölni?”

A nő lement a lépcsőn és meglátta a fotelben ülő férjét, akinek a mellkasából hosszú kard állt ki. Eli ott állt mellette, és amint meglátta, nyugtatgatni kezdte az anyját: „Nem igazi kard ám, összecsukódik, csak színjáték az egész” – mondta, majd hogy igazát bizonyítsa kihúzta a kardot Alan testéből. A fegyvert vastagon borította a férfi vére – June azonnal mentőt hívott.

Alant azonnal kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni: egy óra múlva meghalt. A szomszédok értetlenül állnak a történtek előtt, hiszen mint mondták, a fiú lelkiismeretesen gondoskodott a szüleiről. Ahogy Allanről is azt tartották, hogy rendes fickó volt, igaz: „Az agyvérzése óta tudott pokolian szemét is lenni” – mondta a család egyik ismerőse.

Elit szándékos emberölés és illegális fegyvertartás vádjával letartóztatta a rendőrség. Óvadékot egyelőre nem állapítottak meg az ügyében, így börtönben várja a tárgyalását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik