Nagyvilág

Kannibál lehetett az orosz sorozatgyilkos-nagyi

Tamara-Samsonova(960x640).jpg (Array)
Tamara-Samsonova(960x640).jpg (Array)

Egyre több bizarr részletre derül fény a júliusban letartóztatott, 68 éves Tamara Samsonova rémtetteiről.

Tizenhárom gyilkossággal gyanúsítják az orosz hatóságok a júliusban letartóztatt, 68 éves Tamara Samsonovat. Az idős, szentpétervári asszony bűncselekményeiről egyre nyugtalanítóbb részletek derülnek ki: legutóbb például az, hogy több áldozatának húsából evett – írja a The Independent.

Samsonova azért került rendőrkézre, mert az egyik szomszédja, egy 79 éves nő megölésével kapcsolatban gyanúba keveredett. Egy biztonsági kamera felvételén látszott, ahogy Samsonova egy hatalmas, fekete szemeteszsákot cipel egy közeli tó partjára, majd a vízbe dobja azt. Néhány nappal később emberi végtagok jöttek a víz felszínére. A gyanú szerint az idős nő, megölte, majd feldarabolta áldozatát.

Tamara Samsonova (fotó: Youtube)

Amikor a rendőrök letartóztatták, az idős nő lakásában találtak egy naplót, amiben Samsonova még tucatnyi gyilkosságról ír, amiket ő követett el:

„Megöltem az albérlőmet Vologyát. Darabokra vágtam a fürdőszobában egy késsel. A testrészeit szemeteszsákokba gyömöszöltem, majd különböző helyeken rejtettem el őket Frunzensky kerületben” – írja az egyik helyen. A gyilkosságokat taglaló bekezdések olyan hétköznapi kijelentések mellett szerepelnek, mint: „rosszul aludtam” vagy „kávét ittam”.

A hatóságok most azt is vizsgálják, hogy Samsonova evett-e az áldozataiból. A nyomozók szerint a holttestekből hiányoztak belső szervek, a leggyakrabban a tüdő. Úgy fogalmaznak: „egyelőre nem kizárható, hogy Samsonova ezket kannibalizmus céljával távolította el.” Amikor a múlt héten az idős nő először jelent meg a bíróság előtt csak annyit mondott: „bűnös vagyok, megérdemlem a büntetést.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik