Nagyvilág

Véletlenül megölte a tanú a vőlegényt

menyasszony (Array)
menyasszony (Array)

És majdnem a menyasszonnyal is végzett a pár gyermekei szeme láttára, a német erdőben történt szerencsétlen balesetben.

„Különösen tragikus.” Így jellemezte egy német rendőrségi szóvivő a Türingia és Szász-Anhalt tartományok határán álló erdőben történt balesetet, ami akkor történt, amikor a fakitermelőként dolgozó tanú egy kirándulásra vitte a vőlegényt, a menyasszonyt és a pár két kisgyerekét.

A német sajtóban megjelent beszámolók szerint a tanú a hétéves és kilencéves gyerekekkel egy 12 tonnás fakitermelő géppel akart pár kört tenni az erődben, miközben szüleik az autóban maradtak. Amikor azonban elindultak a Harvesternek nevezett géppel, nekimentek az autónak, és a gép szétlapította.

A 28 éves menyasszonynak a beszámolók szerint az utolsó pillanatban sikerült kimenekülnie az autóból, de a 31 éves vőlegénynek már nem volt erre lehetősége, és a roncsok közé szorulva a helyszínen meghalt. A pár a hétvégén tartotta volna az esküvőt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a baleset egészen pontosan hogyan történt, a helyi rendőrség még nyomoz az ügyben. A német sajtóban megjelent hírek szerint a fakitermelő gépet vezető tanút a rendőrök nem tudták kihallgatni, mert az eset után idegösszeomlással szállították kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik